Met hiaten.
E.G. = Sectie Boekhouding en Bevoorrading Keukens:
E.N. = Sectie Vervangingskeukens:
E.S.Z. = Sectie Sociale Zaken:
E.K. = Sectie Liquidatie Keukens:
E.H. = Secretariaat:
De ingangsdatum van het besluit is 1 december 1941
nrs. beknopte omschrijving
EN/10 Gezag regionaal leider voor vervangingskeukens
64 Inschakeling vervangingskeukens
66 Regionaal leider
145 Functie regionaal leider
169 Organisatie opleiding vervangingskeukenpersoneel
170 Opleiding vervangingskeukenpersoneel
349 Toezending bescheiden
1474 Levering warme maaltijden door rijkskeukens aan gemeenten
nrs. beknopte omschrijving
EC/1 Voedselverstrekking aan keukenpersoneel
2 Afschaffing leveringsvoorwaarde "bruto voor netto"
3 Banksaldo bij vleesaankopen
4 Grondstoffenverbruik
5 Fabriekscontrole
6 Azijn
7 Fondsvorming detailhandel in groenten
8 Ausweis
9 Verantwoording blikvlees
10 Etensoverschotten
11 Voorraadopname
12 Enveloppen-besparing
13 Prijszendingen extra-vet
14 Het uitmaken van facturen
15 Bericht stopzetting keuken
16 Vragenlijst Nederlands Arbeidsfront
17 Facturen de Körver
18 Keuring
18b Keuring
19 Melding personeel
20 Personeel
21 Aardappelverbruik
22 Personeel
23 Rundvet
24 Bevoorrading brandstof
25 Ledige flesjes
26 Vrijbankvlees
27 Toezending kaarten G.A.B.
28 Overleg
29 Vleesverwerking C.K.-voeding
30 Emballage
31 Blikvlees uit Urk
32 Klachten over te hoog berekende vracht
33 Fondsvorming detailhandel in aardappelen
34 Bestelling van aroma
35
36 Rantsoenwaarde blikvlees
37 Verwerking extra vet
38 Antecedentenlijst
39 Ontvangst circulaires
40 Verduurzaamde groenten
41 Prijs gesmolten rundvet
42 Fondsvorming detailhandel in groenten
43 Voormalige Nederlandse Weermacht
44 Extra Rundvet
45 Handboek Keukens
46 Fabrieksvoeding
47 Uitbetaling loon
48 Textielgoederen
49 Beheer van de keukens door den Staat
50 Verantwoording bereide maaltijden
51 Verhoging maximum hoeveelheid suiker
52 Taptemelkpoeder
53 Merghoudende beenderen
54 Verstrekking van Vlees op de Kerstdagen
55 Krijgsgevangenen
56 Verstrekking gegevens door keukens
57 Weekoverzichten
58 Gratificatie
59 Brandstof
60 Hand- en droogdoeken
61 Potas
62 Nieuwe richtlijnen C.K.-voeding
63 Centrale keukenvoeding
64 Verwerking extra rundvet (noodvoorraad)
65 Opgave peulvruchten bestellingen 1943
66 Beoordelingslijsten
67 Bonloze bijvoeding
68 Adresboekje
69 Ontvangstbevestiging circulaires
70 Inventarislijst
71 Eenpansmaaltijden
72 Adresboekje
73 Controle in de keukens
74 Nieuw richtlijnen C.K-voeding
75 Niet tijdig afbestelde werkverruimingsvoeding
76 Verrekening emballage erwtenbloem
77 Brandstofcoupures
78 Arbeidsreglement Rijkskeukens
79 Gratificaties
80 Voedselverstrekking aan geëvacueerden van de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden
81 Prijs voor bijvoeding aan Luchtbeschermingsdiensten
82 Adresboekje
83 Arbeidsreglement Rijkskeukens
84 Verstrekking Vitamine C
85 Verpachting levensmiddelenafvallen
86 Omzetbelasting
87 Mager walsenpoeder
88 Kinderbijslag
89 Overwerkvergoeding
90 Facturen Intercontinentale Verkoop Onderneming
91 Stapelgroenten
92 Merghoudende beenderen
93 Verstrekken maaltijden aan onderdelen van de Duitse Weermacht, Waffen SS, Landwacht enz.
94 Transportkosten
95 Levering aan randgemeenten
96 Potas
97 Boterverbruik voor zondagsvoeding
98 Werkkleding
99 Voedselverstrekking aan Rüstungsbedrijven op de komende feestdagen
100 Groenten marges
101 Doorlichting op t.b.c.
102 Vrijbankvlees
103 Uitstaande factuurbedragen
104 Levering voedsel aan de Ned. Heide Mij.
105 Tweede zending erwtenbloem
106 Papverstrekking aan ulcuslijders
108
107 108 Diefstallen in de keukens
109 Reisdeclaraties
110 Legitimatiebewijzen
111 Closetpapier
112 Kooktechniek
113 Margarine-coupures
114 Vetverdeling jus en stamppot
115 Exploitatie-overzichten
116 Ledige gortbalen
117 Salarisverbetering personeel
118 Levering voedsel aan de Ned. Heide Mij.
119 Maximum-verbruik aroma en jus, hachépoeder, juskorrels
120 Uitvoeringsbeschikking Loonbelasting
121 Maaltijden voor vrije arbeiders
122 Kolenvoorraad
123 Verbruik peulvruchten
124 Opgave personeel
125 Legitimatiebewijzen
126 Salarisverbetering personeel
127 Voedselverstrekking N.J.S.
128 Verklaring
129 Ziekenfondsenbesluit
130 Kolenvoorraad
131 Vertegenwoordiger I.V.O.
132 Mutaties
133 Terugzending ledige emballage
134 Slangenredders
135 Instructie voor Rijksfabrieks- en Werkverruimingskeukens
136 Formulieren 5a en 7
137 Aanneming personeel
138 Mutaties
139 Keuring van voedsel
140 Bonloze bijvoeding
141 Etensoverschotten
142 Emballage peulvruchten
143 Klompen
144 Bonloze bijvoeding
145 Maximum-verbruik aroma
146 Verrekening N.V.D. suppletie- en/of gratis-bonnen
147 Vergoeding overwerk
148 Omzetbelasting
149 Uitmaken van bestelorders
150 Poetslappen
151 Houden van varkens door keukens
152 Etensoverschotten
153 Recherche
154 "Werkverpflegung" voor leden van de Landwacht
155 Noodmenu's
156 Gamellen
157 Instructies aan afnemers
158 Exploitatie-overzichten
159 Verzegelmateriaal gamellen
160 Voedingswaarde maaltijden
161 Adresboekje
162 Handboek keukens
163 Slangenredders
164 Wijziging lonen personeel Centrale Keuken
165
166 Stopzetting verwerken van tulpebollen
167 Het gebruik van koolzaadschroot in de Centrale Keukens
168 Debiteuren
169 Administratie rijkskeukens